Mindannyiunk életében vannak olyan születésnapok, melyek örök emléket hagynak emlékezetünkben. Azt mondják, a születésnapok jót tesznek az egészségnek, főleg ha több van belőlük.
2017. november 5-én, a PBT vezetőségének néhány tagjával, valamint karcsai diákokkal együtt, az anyát, a nagymamát, a dédnagymamát, Királyfiakarcsa egykori tanító nénijét, Kató nénit (szül. 1927. november 1), a 90 éves születésnapja alkalmából köszöntöttük.
Változnak az idők, vele változunk mi is, csak a megélt dolgok emléke nem változik. A megélt dolgokból, a néha fájó és féltő, szomorú és vidám, az emlékezetes és szeretetteljes időkből, történésekből bizony gazdag Kató néni emléktára. Ragaszkodása Karcsákhoz hatalmas és csodálni való. A „Karcsák hívó szava“ című könyv írása során is mély átérzéssel mesélte és adta tovább emlékeit, élményeit, melyeket már a könyv lapjai őríznek.
Kató néni útját továbbra is kísérje a szeretet csillaga, kérjük a jó Istent, adjon Kató néninek még sok-sok lágy simogató és egészséges novemberi születésnapokat.
Isten éltesse !

This entry was posted on hétfő, november 13th, 2017 at 10:30 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.