2017. október 31-én, mindenszentek ünnepe, halottak napja alkalmából a PBT tagsága és a családtagok az elhunyt tagtársainkról emlékeztünk meg. Az életünk keserű velejárója, hogy az embert az egész élete során veszteségek érik. Legszomorúbb, ha valaki elvesztéséről hallunk hírt. Néma csendben gondoltunk rájuk, az arcukra, a mosolyukra, a szavaikra. A gyász, az emlékezés fájdalmas. Visszahozhatatlan idők, évek, történések, örömök, mindezek egy része a szeretteink halálával elvesztek és elszálltak. Egyetlen reményünk maradt, a hit.

Kik az életünk részei, akikről ezen a napon emlékeztünk, a következők:
Rabay Anna, Kürthy Béla, Póda Albert, Balogh Mihály, Görcs Terézia, Somogyi Attila, Noszek Alojz, Lelkes Mária, Surányi László, Pongrácz Ernő, Majthényi György, Hajdú László, Páder Gyöngyi, Puha Nellike, Bartal György, Mészáros Klára, Csiba Ottó, Bokros Eleonóra.

A szeretet örök, nyugodjanak békében!

This entry was posted on hétfő, november 13th, 2017 at 07:30 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.