Tisztelt Tagság!

Minden kedves tagtársamnak erőben és egészségben gazdag, boldog új esztendőt kívánok!

Szeretettel várom Önöket a legközelebbi rendezvényünkre a Magyar Kultúra Napjára, amely társulásunk névadójának Petőfi Sándor születésének 200. évfordulójára lesz fókuszálva.

A rendezvényre 2023. január 22-én délután 15.00 órától kerül sor a királyfiakarcsai kultúrházban. Az ünnepi műsort a helyi nyugdíjas klub illetve a Manó klub tagjai fogják biztosítani.

2023.február 12–én színházlátogatásra kerül sor, mégpedig a budapesti Madách színházba. (Aranyoskám című darab, délután 3 órától). Az autóbusz reggel 9.00 órakor indul Dunaszerdahelyről a kultúrháztól, illetve 9.10–kor Királyfiakarcsáról a községi hivataltól. A részvételi díj 65 euró személyenként, amely még tartalmaz több fogásos vacsorát is egy budapesti étteremben.

Szeretném felhívni a kedves tagság figyelmét, hogy a tagsági illeték befizetésére a január 22–i rendezvény után kerül sor. További kérésem Önök felé, hogy aki a jövedelem adójának a 2 százalékával rendelkezik, annak a felajánlását szívesen fogadnánk. Előre is köszönjük !

Bízom benne, hogy a 2023–as esztendőben is tudunk színvonalas programokat és kirándulásokat biztosítani a tisztelt tagságnak.
A kezdet jól sikerült, hiszen az újévi gálakoncert fergeteges volt.

Szívélyes üdvözlettel :
Erdős Péter, a PBT elnöke

This entry was posted on szombat, január 14th, 2023 at 14:52 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.