3
jún

Előszilveszter 2010

Posted by: szeri   in Nincs kategorizálva

A pénzesgyőri barátainkkal, a vezetőséggel, az előzetes egyeztetés alapján 2010.december 29-ére esett a két civil szervezet előszilveszterének időpontja. Ebben az évben az előszilveszter helyszíne nem a pénzesgyőri kultúrház lett, hanem barátaink a bakonybéli faluházban szervezték, rendezték meg az óév búcsúztatóját. Bakonybél a Bakony hegység szívében, annak legmagasabb hegyei között egy gyönyörű völgykatlanban fekszik.
A Petőfi Baráti Társulás egy autóbusszal indult el erre az előszilveszterre. A gyönyörűen feldíszített kultúrházban a házigazdáink nagy szeretettel vártak. Az ellátás /étel,  ital /  területén maximálisan elégedettek voltunk, mindezek mellett a zene, a tánc, a jó hangulat is biztosítva volt. Az ifjabb Páder házaspár Róbert és Zsuzsika kellemes meglepetéssel szolgáltak az est folyamán, ugyanis felelevenítve a régi, hagyományos és modern táncokat, egy  tánctanárt  hívtak meg erre a bálra. A ” táncóra” mindenki számára igazi meglepetés volt. Beszélgetéssel, szórakozással…a ” bálozással” az este nagyon gyorsan eltelt. Éjfélkor,  szilveszterhez hűen pezsgőt bontottunk, majd a himnuszok éneklése következett.
Köszönet a pénzesgyőrieknek ezért a felejthetetlen szilveszterért!

This entry was posted on péntek, június 3rd, 2011 at 22:09 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.