21
feb

M E G H Í V Ó !

Posted by: magdi   in Nincs kategorizálva

Tisztelt Tagság !

Petőfi Sándor születésének a 200. évfordulója alkalmából kerül sor a szokásos havi programunk, amelyre most a szereplők végett nem szerdai napon, hanem február 24–én péntek este 18.00 órától kerül sor a cserkészligetben.

Pont 12 Könyörgés – Petőfi Sándor költészete nyomán készült új zenés – irodalmi műsor, mely során Zsapka Attila és Emmer Péter ad gitárkoncertet.

Tisztelt Tagság !

Petőfi 200 keretén belül, gondolván társulásunk névadójára Petőfi Sándorra, aki mindösszesen élt 26 évet, mégis oly fiatalon alkotott világraszólót, ezért PBT elnöksége a 200 éves centenárium keretén belül meghirdeti a Petőfi Baráti Társulás ifjúsági csoportjának a megalakulását. Ezért szeretném kérni a tagságunk segítségét is, hogy legyenek szívesek Önök is megszólítani családjuk, baráti körük, ismerőseik körében a cca. 16 -35 éves korban élő fiatalokat, hogy akik hajlandóságot mutatnának az általunk immár 22 éve elkezdett munkát fiatalos lendülettel folytatni, bővíteni, szélesíteni, akkor azokat már szeretettel várjuk a pénteki előadásunkra is.

Továbbiakban szeretném tudatni Önökkel, hogy 2023.június 3-án a pénzesgyőri barátaink vendégei leszünk egy autóbusszal. Az előzetes tervek alapján újra lesz kisvonatozás a Bakonyban, és bográcsozás Pénzesgyőr közelében. A teljes program és annak anyagi vonzata, még kidolgozás alatt van.

Tisztelettel értesítem Önöket, hogy a július végi olaszországi kirándulásunkra van még 8 – 10 szabad hely. Szeretném megkérni azon tagtársainkat, akik ez idáig nem rendezték az ez évi illetéküket, legyenek oly kedvesek azt a közeljövőben befizetni.

Szívélyes üdvözlettel:
Erdős Péter
a Petőfi Baráti Társulás elnöke

This entry was posted on kedd, február 21st, 2023 at 07:01 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.