17
feb

Információ – Felhívás!

Posted by: magdi   in Nincs kategorizálva

Tisztelt Tagság !

Szeretném tudatni Önökkel, hogy az első féléves programunk bővülni fog egy eseménnyel, ugyanis dr. Csókay András világhírű idegsebész professzor elfogadta a meghívásomat és április 29 -én este 18.00 órától a Petőfi Baráti Társulás vendége lesz.

Dr. Csókay András Professzort 1998 -ban tette ismertté az általa kifejlesztett éralagút – technika, amely egy új módszer a súlyos traumás agyduzzadás kezelésére, egy új fejlesztés a koponya – térnyerési technikák műtéti megoldásaira.
2019 augusztus elején egy bangladesi sziámi ikerpárt választott szét sikeresen egy 30 órás szétválasztó műtét során harmincöt fős orvoscsapatával. 2019 októberében az ikerpár elhagyhatta a kórházat és a szüleivel él együtt.
A gyógyítás mellett reggelente gyakorlás céljából halottakat boncol, szabadsága felét pedig arra áldozza, hogy Nigéria legszegényebbjeit gyógyítsa.
Emellett Dr. Csókay András mélyen hívő ember, akinek munkáját istenhite hatja át.

Üdvözlettel : Erdős Péter

This entry was posted on hétfő, február 17th, 2020 at 08:54 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.