2016. december 29-én „előszilveszteri bálon-mulatságon“ vettünk részt a pénzesgyőri barátainkkal együtt Zircen, a Jeskó Panzióban.
A Jeskó Panziót és Éttermet a Jeskó család tagjai hívták életre 1989-ben. A Kossuth Lajos utca 28. szám alatt az építmény szolgál a cég székhelyéül, itt folytatják a fő tevékenységüket, a szállodai szolgáltatást, ifjúsági turistaszállás-szolgáltatást, étkezőhelyi vendéglátást.

Finom ételek felszolgálása, a tetszés szerinti italválasztás mellett, hangulatos, családias légkörben zajlott 2016. előszilvesztere. A zenét Mészáros Jócó biztosította, aki megállás nélkül, szünet nélkül játszott. A táncparkett sem maradt üresen.
Házigazdáink kis kultúrműsorral is kedveskedtek, a Röpülj Páva kis fellépői kellemes emléket szereztek nekünk.

Az est folyamán köszöntöttük Bors Imrét, aki a közelmúltban volt 75 éves. „ Évek során a hangosítást biztosítja a saját kellékeivel, minden rendezvény kezdése előtt. A kellő időben mindig készen áll a technika, a hangosítás. Köszönet neki ezért, az önkéntes munkájáért. Imre a születésnapjával egyidőben 50. házassági évfordulóját is ünnepelte feleségével, Jolikával. Isten éltesse őket!

Észre sem vettük, az óramutató hamar elérte az éjfélt. A pezsgő, a BUÉK! köszöntése, a himnuszaink éneklése után, néhány tánc-kör után búcsút vettünk barátainktól, a szervezőinktől.
Köszönet Páder Rezsőnek, Zsuzsikának és Róbertnek, valamint a Baráti Kör minden tagjának a szervezésért, a sok munkáért, a nagyon kellemes hangulatú előszilveszterért.

This entry was posted on vasárnap, január 8th, 2017 at 18:05 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.