2015. március 1-én a diószegi HAHOTA SZÍNJÁTSZÓ CSOPORT vidám zenés darabjának, a „ CHARLEY NÉNJE“-nek előadására került sor. A diószegiek teltházas közönségünk előtt játszottak, nem kis túlzással „hatalmas sikerrel“.

Charlie nénje egy darab a régmúltból, sok – sok muzsikával, énekkel, humorral. A XIX.század végén íródott mű olyan jól bevált vígjátéki elemekkel tarkított, mint a kapzsiság, a félreértés, a férfi aki női ruhába bújik és végül a szembesítés, majd természetesen a nagy köríves „happy end“.
A zenés vígjátékot a diószegi csoport nagy sikerrel adta elő. Csak gratulálni tudunk a szereplőknek, a rendezőnek, a szervezőknek, a hangosítóknak… és minden egyes segítőnek, személynek, akik ezen a darabon dolgoztak, munkálkodtak, mert tény, hogy ezzel a zenés darabbal minden nézőnk szívébe beloptak /oda varázsoltak/ egy kis életet, vidámságot, humort, jókedvet, amit tiszta szívből köszönünk.

Brandon Thomas darabja több mint száz éve az egyik legtöbbet játszott és feldolgozott alkotás, köszönhetően az egyszerű, érthető dramaturgiának, a kedves karaktereknek és a zenei betétnek, melyek együttesen biztosítják a felhőtlen szórakozást.

Hogy miről is szól a zenés vígjáték?
A történet szerint Charley és barátja, Jack beleszeretnek a szép Spittigue lányokba, Kittybe és Annie-ba, akiket apjuk féltékenyen őríz. Ráadásul a fiatal embereket nem veti fel a pénz, ezért esélyük sincs a zord apa jóindulatát elnyerni. Charley nénjének, a dúsgazdag milliomosnak látogatása azonban reményt kelt a fiatalokban. Remek tervet eszelnek ki, ám mindent tönkre tenni látszik, hogy Donna Lucia, a néni nem érkezik meg. Ezen az apróságon hamar túlteszik magukat a fiatal urak és ráveszik barátjukat, hogy játsza el a néni szerepét. Minden szépen halad addig, míg a valódi Donna Lucia meg nem érkezik. És itt kezdődnek a bonyodalmak…..

Mégegyszer köszönet a SZÍNJÁTSZÓ CSOPORT minden egyes tagjának a kellemes és felejthetetlen estért, a jó hangulatért. További szép sikereket, fellépéseket kívánunk a csoport tagjainak.
A képek megtekinthetők: www.picasaweb.google.com/petofitarsulas2

This entry was posted on vasárnap, március 29th, 2015 at 12:43 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.