Hajdú LászlóEmlékezés Hajdú Lászlóra, a PBT aktív, fiatal tagjára
( 1958 – 2015 )

Sokszor kérdezzük, miért múlik el az élet, miért van az, hogy nincsen visszaút. A mulandóság ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget. Mindnyájan érezzük, milyen gyorsan múlik egyik év a másik után. Ha a természetben bárhová is nézünk, bárhová is lépünk, mindenhol találkozunk a mulandósággal, akár egy – egy falevél, elhervadt virág, vagy leesett madárka képében.
Igen, tudjuk. Mégis, mikor szomorú hírt hallunk, összeszorul a szívünk. Ez történt 2015. január 16-án is, amikor Laci halálhíréről értesültünk. Felfoghatatlan és hihetetlen hír.
Csak azt mondogattuk egymásnak, nem hiszem el, nem lehet igaz, hisz nemrég beszéltem vele, nemrég találkoztunk….
Mindenkit mély fájdalommal sújtott ez a tragédia. A családtagokra, a hozzátartozókra is gondoltunk, akik most mély gyászban élnek. Évikét, Lacust és a feleséget Évát, segítse a jó Isten ezekben a gyászos napokban és nehéz mondani, kimondani hogy az apa, a férj, Laci már az örök Isten ölelő karjában pihen Egyházkarcsán.

Laci, míg éltél szerettünk, míg élünk nem feledünk. Nyugodj békében!

2015. január 23-án a feleség, Éva e-mailben írt a barátokhoz, ismerősökhöz, melynek szövege a következő:

Kedves barátaim, ismerösök,

Mindenkinek szeretném megköszönni magam és gyermekeim nevében, hogy együtt éreztek velünk mély fájdalmunkban.
Január 16.-án ért tragédia nagyon lesújtott bennünket. Laci sok tervvel indult a 2015-ös évnek, márciustól másik munkahelyre ment volna dolgozni , lélekben nagyon készült rá.

A gondolatai és mondatai mindig ” Ěvike, Lacus és a feleségem ” szavakkal indult. Értünk élt, lélegzett, dolgozott.

Elfáradt a kéz mely értünk dolgozott, elcsitult a szív, mely értünk dobogott.

Kérem mindenki emlékezzen rá úgy, amilyen volt, becsületes, példás családi életet élt, csendes, és nagyon szeretett táncolni.

üdvözlettel

Éva

This entry was posted on hétfő, január 26th, 2015 at 13:59 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.